|
طرح اصلي دولت مالزي براي جذب سرمايههاي خارجي با شكست مواجه شده است |
|
|
|
|
نوشته شده توسط مدیر وب سایت
|
|
يكشنبه ، 15 آذر 1388 ، 21:32 |
|
اساسي و اصلي دولت با عنوان مالزي خانه دوم من كه با هدف جذب سرمايههاي خارجي به اجرا گذشته شده بود ، موفقيت آميز نبوده و با شكست مواجه شده است.
به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از سامانه اينترنتي مالزيا اينسايدر، طرح دولتي مالزي خانه دوم من از چند سال پيش با هدف جذب سرمايههاي خارجي و نيز افراد توانمند و سرمايه دار از كشورهاي خارجي در مالزي به اجرا گذاشته شده بود، اما پس از گذشت چند سال از آغاز اجراي آن، اين طرح رو به افول گذاشته و استقبال چنداني از آن صورت نميگيرد.
بنا به اين گزارش، ميزان استقبال از طرح مالزي خانه دوم من در سال ۲۰۰۶ به اوج خود رسيد و در اين سال بيش از ۲۶۰۰متقاضي از كشورهاي خارجي براي اين طرح ثبت نام كرده بودند. با اينحال اين روند در دوسال بعد روند كاهشي به خود گرفته و در سال ۲۰۰۸به حدود نصف كاهش يافته است.
اين گزارش ميافزايد: يكي ديگر از دلايل ناموفق بودن اين طرح ناتواني آن در شناسايي مخاطبان است. به طوري كه هدف از اين طرح جذب افراد توانمند و سرمايه دار بازنشسته از كشورهاي خارجي بود، در حالي كه تجربه سالهاي اخير نشان ميدهد كه بسياري از متقاضيان اين طرح را جوانان كشورهاي در حال توسعه متقاضي كار تشكيل ميدهند. لذا در صورت اصرار دولت بر انجام آن ، اين طرح نيازمند بازبيني اساسي از لحاظ شرايط و مقررات مندرج در آن است بر اساس اين گزارش، اتباع كشورهاي ايران، كره جنوبي، سنگاپور، استراليا، ژاپن و بريتانيا اصليترين متقاضيان طرح مالزي خانه دوم من را تشكيل مي دهند.
 |